Izegem
over ons

Achter de gevel van een gewone rijwoning langs een drukke steenweg in Vlaanderen ging een onopvallend interieur schuil. Wij mochten echter op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden voor deze woning.

Een volledige transformatie van architectuur en interieur bood zich aan. Wij verbouwden het pand tot een open, lichtrijke en ergonomische woning.

Samen met de bouwheer gingen we het pand totaal omdenken. Weg van de steenweg, naar een architectuur die de relatie aangaat met interieur en nabije omgeving.

We deelden het gebouw in in split-levels, zodat de bewoners contact of net privacy kunnen opzoeken wanneer ze dat willen. In het nieuwbouwgedeelte zorgt een raam van dubbele hoogte voor licht en zicht op de achterliggende velden.

over ons
over ons Izegem
280 m2
“HosteVanhee hielp ons om de mogelijkheden van ons huis te herontdekken. We hadden nooit durven dromen dat dit mogelijk was. Een fijne samenwerking waar wij als bouwheer ook onze accenten in vertaald zagen.”
over ons
over ons
over ons
over ons
Tielt tielt-renovatie-degrande.jpg
Wevelgem wevelgem-renovatie-timon.jpg